23. februar 2022

Lav energi og pust

Er du en av dem som våkner på morgen etter en natt med nok søvn, men likevel ikke føler deg uthvilt? Da er du langt fra alene.
Svært mange opplever i dag å møte den berømmelige veggen eller opplever å få utmattelse eller fatigue av ulike grunner.

Har du noen gang tenkt på at dette kan kan noe med måten du puster på å gjøre?

WHO har erklært stress som den største helsetrusselen i vårt århundre. Og dette har absolutt alt med pusten vår å gjøre etter min mening.

Når vi stresser puster vi overfladisk og raskt. Det vil si at vi puster for store mengder luft per minutt, noe som igjen gjør at vi ikke får oksygen frigitt til kroppens celler som desperat behøver det for å produsere energi. Oksygenet blir sittende fast på hemoglobinmolekylene i de røde blodcellene som er de eneste cellene i kroppen som ikke har mitokondrier.

Mitokondriene i cellene er cellenes energifabrikker. De produserer en haug med energi, men for å gjøre dette er de helt avhengige av oksygen!

Så om du lever med daglig stress, om du puster overfladisk i bryst og krageben, ja så får ikke cellene dine oksygen, og de kan heller ikke produsere den nødvendige energien!

Om du sover med åpen munn vil du automatisk puste for store mengder med luft i løpet av natta. I tillegg til at du sannsynligvis vil snorke, vil du heller ikke få den nødvendige restitusjonen i løpet av natta. Så selv om du sover nok antall timer vil du kunne oppleve å våkne uten å føle deg uthvilt.

En veldig enkel løsning på dette er å kjøpe Sleeptape som du bruker på natta. Det koster kun kr 375,- inkl mva for 5 måneders forbruk og er en utrolig enkel måte å sørge for en bedre søvnkvalitet om mer O2 til cellene på!

Kjøp Sleeptape her

En av mine klienter med ME skrev at hun følte seg tilnærmet frisk da hun våknet etter å ha gjort «vaguspust» fra mine 24 pustemeditasjoner samt sovet med Sleeptape.Sleeptape er i hvert fall en utrolig billig måte å kunne få en bedre hverdag på! Selv er både jeg og min kone helt avhengige av denne tapen for å få en god natts søvn.

Mange deilige utpust fra Anette:-)

Legg igjen en kommentar